foto

Charlotte Kate Fox

  • nar. 14.8.1985 (34 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aniimóto (TV film)
Taberu onna
2016 Kódai-ke no hitobito
Meitantei Katherine (TV film)
2015 Meitantei Catherine (TV film)
Meitantei Katherine (TV film)
2014 Buried Cain

TV seriály

2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
2017 Nó ni sumaho ga umerareta (TV seriál)
Shachôshitsu no Fuyu: Kyodai Shinbunsha wo toru otoko (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.07 (S05E07)
2016 Our House (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky