foto

Steven Schwalbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2017 Charlotte Link - Die letzte Spur (TV film)
2015 Charlotte Link - Der Beobachter (TV film)
2014 Vergiss mein Ich
2012 Das Kind
2011 Eine Insel namens Udo
Grimmsberg
Halbe Portionen
Urban Explorer
Über uns das All
2010 Lys (studentský film)
2008 Höllenritt
2007 Das leichte Leben (studentský film)
Krvavá stopa

TV seriály

2018 Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
2017 Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace