foto

Peter C. Frank

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Reunion
2008 Cadillac Records
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2003 Nola
Ztráta souvislostí
2002 Impérium
2001 Prison Song
1999 Smrt milionáře (TV film)
1998 Stávka!
1997 Zázračný běžec
1996 Švábi
1995 Dangerous Intentions
1994 Takhle se mi to líbí
1993 Slepý bod (TV film)
1992 Náhodný svědek (TV film)
Oběti spravedlnosti (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
1990 Otřes systému
1989 Královna krásy
1988 The Appointments of Dennis Jennings
1987 A Walk on the Moon
Hello Again
Hříšný tanec
1985 Nebezpečné situace
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)
1983 Daniel
1982 Rozsudek

TV seriály

2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Boj o opatrovnictví (S04E20)
Tvrdá hra (S04E17)
Královny z Manhattanu (S04E14)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Občanská povinnost (S04E08)
Ztráty a nálezy (S04E05)
další epizody (9)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Higher Education (S03E08)
Greener Grass (S03E06)
Family Business (S03E01)
další epizody (7)
2011 Lights Out (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Innocence (S02E04)
další epizody (8)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
Brothers (S01E07)
Smack Attack (S01E06)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Honor (E04)
Pilot (E01)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky