foto

Andrej Žurba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Polská sibiriáda
2012 Match
2009 Melodija dlja šarmanki

TV seriály

2018 Prysluha (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
2015 Sny (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2013 Motylki (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Odstřelovač (S01E02)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)
Situacija 202 (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace