foto

Kazuhiko Jukawa

  • nar. 24.10.1955 (65 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Jajoi, sangacu: Kimi o ai šita 30 nen
2018 Kahogo no Kahoko: 2018 Love & Dream (TV film)
2016 Koisaika Mijamoto
2015 Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
2010 Nise Isha to Yobarete ~Okinawa Saigo no Ikaiho~ (TV film)
2005 Hiroshima Showa 20 nen 8 Gatsu Muika (TV film)
2000 Ekiden
1997 Koi wa maiorita

TV seriály

2019 Dóki no Sakura (TV seriál)
Haken uranaiši Ataru (TV seriál)
2017 Kahogo no Kahoko (TV seriál)
2016 Hadžimemašite, aišiteimasu (TV seriál)
2015 Gisó no fúfu (TV seriál)
Marumaru Tsuma (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
2011 Kaseifu no Mita (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
2010 Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
2003 Kôfuku no ôji (TV seriál)
2002 Otousan (TV seriál)
2000 Hjakunen no monogatari (TV seriál)
Ojadží (TV seriál)
1999 Madžo no džóken (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
1996 Mahiru no cuki (TV seriál)
1995 Džinsei wa džodžo da (TV seriál)
1994 Kindan no kadžicu (TV seriál)
1991 Gakkou e Ikou! (TV seriál)

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Fujiko no kareina ichinichi (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky