foto

Mustafa Avkıran

  • nar. 1963
    Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kaçış
2015 Delibal
2013 Yol Ayrımı: Hadi Baba Gene Yap
2010 Av Mevsimi
2007 Dokonalé štěstí
2004 Beni Bekledinse (TV film)
2001 Pencereden Kar Geliyor (TV film)
To monon tis zois tou taxeidion
1998 Kayıkçı
1995 Sokaktaki adam

TV seriály

2019 Azize (TV seriál)
2017 Yeni Gelin (TV seriál)
2015 Sevdam Alabora (TV seriál)
2013 Kaçak (TV seriál)
2011 Karakol (TV seriál)
Kuzey Güney (TV seriál)
2006 Ezo Gelin (TV seriál)
2005 Kayıt Dışı (TV seriál)
Köpek (TV seriál)
2002 Kınalı Kar (TV seriál)
2000 Kurşun Kalem (TV seriál)
1999 Kurtlar Sofrası (TV seriál)
Köstebek (TV seriál)
Yılan Hikayesi (TV seriál)
1994 Zontellektüel Abdullah (TV seriál)
1991 Yalnızlar (TV seriál)
1989 Ayaşlı ve Kiracıları (TV seriál)
1987 Ateşten Günler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky