foto

Rauni Mollberg

  • nar. 15.4.1929
    Hämeenlinna, Finsko
  • zem. 11.10.2007 (78 let)
    Loimaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Reissu (TV film)
2002 Korpisen veljekset (TV film)
2001 Heikuraisen nauru (TV film)
1999 Ison miehen vierailu
Puu kulkee (TV film)
Taustan Mikon kotiinpaluu (TV film)
1994 Paratiisin lapset
1990 Ystävät, toverit
1985 Neznámý voják
1980 Milka - elokuva tabuista
1977 To člověku úplně stačí - scénář, divadelní hra
1973 Země je hříšná píseň
1972 Sotaerakko (TV film)
1965 Läpikäytävä (TV film)
1964 Tarkastaja tulee (TV film)
1963 Kovan onnen lapsia (TV film)
1960 Pikku Pietarin piha (TV film)

TV seriály

1990 Mollen löytötavaraa (TV seriál)
1975 Siunattu hulluus (TV seriál)

Dokumentární

1978 Talonpoikaisakateemikko Kustaa Vilkuna (TV film)

TV pořady

1962 Elä sinä immeine hättäele (TV pořad)
Velj'miehen televisio (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Reissu (TV film)
2002 Korpisen veljekset (TV film)
2001 Heikuraisen nauru (TV film)
1999 Ison miehen vierailu
Puu kulkee (TV film)
Taustan Mikon kotiinpaluu (TV film)
1994 Paratiisin lapset
1990 Ystävät, toverit
1985 Neznámý voják
1980 Milka - elokuva tabuista
1977 To člověku úplně stačí
1973 Země je hříšná píseň
1972 Sotaerakko (TV film)
1969 Tehtaan varjossa (TV film)
1966 Juudas (TV film)
Ristiäiset (TV film)
Täyttyneiden toiveiden maa (TV film)
1965 Antakaa ihmisen elää (TV film)
Läpikäytävä (TV film)
Roinilan talossa (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
Meidän herramme muurahaisia (TV film)
Tarkastaja tulee (TV film)
Viha simpukassa (TV film)
1963 Kovan onnen lapsia (TV film)
1962 Puutarhuri Pohjantähti (TV film)

TV seriály

1990 Mollen löytötavaraa (TV seriál)
1975 Siunattu hulluus (TV seriál)
1970 Pääluottamusmies (TV seriál)
1967 Lapsuuteni (TV seriál)

Dokumentární

1978 Talonpoikaisakateemikko Kustaa Vilkuna (TV film)

TV pořady

1962 Elä sinä immeine hättäele (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1977 Mene ja tiedä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky