foto

Martin Becker

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2010 Hochzeitsreise zu viert (TV film)
2009 Gangs - Wo stehst du, wenn's drauf ankommt?
1975 Scheidung op Kölsch (divadelní záznam)

TV seriály

2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Müllbrüder (S13E17)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Unruhige Zeiten (S12E21)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Lauřino rozhodnutí (S10E15)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky