Reklama

Reklama

Šimpanz Charly

(seriál)
  • Německo Unser Charly
Německo, 1995, 221x45 min

Hrají:

Ralf Lindermann, Saskia Valencia, Ralph Schicha, Gudrun Okras, Irm Hermann, Klaus Gehrke, Ursula Buschhorn, Karin Thaler, Ursela Monn, Falk-Willy Wild (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V tomto seriálu hraje v hlavní roli herec trochu nezvyklý šimpanz Charly. A ani osud ho nečeká ledajaký: nejdřív padne do rukou gangsterům, jimž nakonec šťastně uteče. Útočiště pak nalezne u Sandry, dcery zvěrolékaře Philippa Martina, jenomže Sandra upadne a ochrne. Samozřejmě se také v příběhu v patřičnou chvíli na scéně objeví policie. Zbývá jen otázka, zda se Sandra opět uzdraví, ale to se dozvíte až v průběhu seriálu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hardcore od našich západních sousedů, který se k nám na obrazovky "určitě" dostal nešťastnou náhodou, jelikož tohle nemohou myslet vážně !? ...Nesmyslný děj, jenž ještě umocňuje až nechutné moralizování hlavního mužského hrdiny coby veterináře, jemuž spadl tzv. "do klína" pašováný šimpanz. :( ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Další seriál z 90. let, který se snažil vytěžit popularitu? Ne, asi ani v té době to nebylo příliš populární. Ale zpět k tématu - nebo si aspoň myslím, že jsem odhadl záměr scénáristů těžit z populárních seriálů se zvířecím protagonistou, zde ale asi nejspíš pokus o kopii Wolfa Tarzana Larsona. Bylo by to fajn, kdyby se na to aspoň trochu dalo koukat, což se bohužel nedá. Vím, na podobných recenzích jiných německých úchylností od pádu berlínské zdi používám často slova bohužel a odpad, jenže to by to nesmělo být jako uhodit hřebík na hlavičku nebo nasadit hrnec na prdel. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak zle jak je tu hodnocení na CSFD 9%, ale je fakt, že některé scény jsou přehnané, co opičák vše dovede. :-) Na druhou stranu příjemná rodinná oddychovka. Ale v té Tv fakt musí dávat jen tohle, aby to člověka trochu zaujalo. 30% = ** ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama