foto

Iris Minich

  • nar. 1972
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Geschlechtskriegerinnen, Die
2009 Rückenwind
Tango im Schnee (TV film)
2008 Mstitelka Zora
Sara
2007 Baculka (TV film)
2006 Elsas Geburtstag (studentský film)
The Magic Cut (studentský film)
2005 Der Lord von Barmbeck (TV film)
2003 Geisel, Die (TV film)
Richard Tauber - Dein ist mein ganzes Herz (TV film)
2002 Milostný román (TV film)
2001 Freunde
Skilled
1998 Hell (studentský film)
1997 Katharina & Witt, Fiction & Reality
1993 Polizeiruf 110 - In Erinnerung an... (TV film)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1997 Baby an Bord (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky