foto

Peter Stripp

  • nar. 15.5.1935
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 3.6.2013 (78 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Ich und Christine
1990 Second Hand (TV film)
1987 Verworrene Bilanzen (TV film)
1985 Bartolome oder Die Rückkehr der weißen Götter (TV film)
1980 ...und raus bist du (TV film)
Berlin Mitte (TV film)
Hilda Breitnerová (TV film) - původní scénář
1978 Das andere Lächeln (TV film)
Wo geht's lang, Kutti? (TV film)
1976 Die Tannerhütte (TV film)
1975 Hilde Breitner (TV film)
Nach der Scheidung (TV film)
Tristan (TV film)
1973 Im Reservat
Ziegelbrenner (TV film)
1971 Babysitter (TV film)
1938 Der Tag nach der Scheidung

TV seriály

1983 Rote Erde (TV seriál)
1974 Zwischenstationen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Ich und Christine
1990 Second Hand (TV film)

TV seriály

1974 Zwischenstationen (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Im Reservat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky