foto

Dan Leegant

  • nar. 31.12.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 5.5.2009 (80 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
Ernest ve vězení
Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
Satan's Princess
1989 Konec mlčení (TV film)
Prachy a krev
Proč Italové nepoužívají gril?
Taken Away (TV film)
1987 Heat and Sunlight
1986 Peggy Sue se vdává
Quicksilver
Signal Seven
1984 Massive Retaliation
1981 Desperate Moves
1980 Christmas Without Snow, A (TV film)
1979 Slib
Útěk z Alcatrazu
1977 Pan Bilión

TV seriály

2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Corleone (S01E18)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Van, Go (S07E18)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
King Pong (S06E03)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Trpělivost (S08E03)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1969 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Box (S01E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace