foto

Herbert Schäfer

  • nar. 12.12.1968 (50 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Abseitsfalle
2011 Bielefeld - stirb stilvoll
2010 Eines Tages...
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
2009 Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
2008 Crash
Die Dinge zwischen uns
2007 Ich bin eine Insel (TV film)
2006 Pik a Amadeus (TV film)
2005 Zeppelin!
2001 Meine Mutter, meine Rivalin (TV film)
2000 Anna Wunder
Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
1999 Männer aus zweiter Hand (TV film)
Smrtící chřipka (TV film)
1998 Prodaná nevinnost (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)

TV seriály

2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 Schulbus 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace