foto

Anna Granath

  • nar. 3.1.1976 (41 let)
    Helsingborg, Malmöhus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Muž jménem Ove

TV seriály

2007 Hjälp! (TV seriál)

TV pořady

2012 Högklackat (TV pořad)
2008 Morgonsoffan (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 Högklackat (TV pořad)
2008 Morgonsoffan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace