foto

Matthias Kossmehl

  • nar. 1987
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Welcome to Bavaria
2017 Different Bayern
2016 Am Ende
2015 Cena práce

Dokumentární

2015 Café Waldluft

Producentská filmografie

Filmy

2019 Welcome to Bavaria

Dokumentární

2015 Café Waldluft

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Welcome to Bavaria

TV pořady

2018 Oma kocht am besten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky