foto

Kristina Humle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Surprise
2005 Krama mig

TV seriály

2018 Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Surprise
2005 Krama mig

TV seriály

2018 Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace