foto

Álex Phillips Jr.

  • nar. 11.1.1935
    Mexico, Distrito Federal, Mexiko
  • zem. 12.2.2007 (72 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Luminarias
1995 Bésame en la boca
Mujeres infieles
1994 Chilindrina en apuros
1993 Entre el poder y el deseo
Fray Bartolomé de las Casas
1992 Anoche soñé contigo
Rukojmí
Tarea prohibida, La
1991 Burbujas de amor
Desvestidas y alborotadas
Mujer de cabaret
1987 Narodil jsem se ve východním Los Angeles
To Kill a Stranger
Trouble with Spies, The
Číslo jedna s kulkou
1986 Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata
Firewalker
Murphyho zákon
Rebelión de los colgados, La
1985 Doly krále Šalamouna
Little Treasure
Torchlight
1984 Může za to noc
Surf II
1982 Sorceress
1981 Démon
Kopyto
Vysoké riziko
1980 Bílý mys
Fade to Black
Seducción, La
Survival Run
1979 Good Luck, Miss Wyckoff
Hříšný život
Opálení
The Swap
1978 Complot mongol, El
La güera Rodríguez
Wolf Lake
1976 Albañiles, Los
Apando, El
Foxtrot
Poquianchis, Las
Velký skaut a holka
1975 Canoa
Chac: El Dios de la lluvia
Cumpleaños del perro, El
Satanova sekta
Člověk Pátek
1974 En busca de un muro
Galileo
Kalimán en el siniestro mundo de Humanón
Přineste mi hlavu Alfreda Garcii
Savage Is Loose, The
1973 Barevný vítr
Nefertiti y Aquenatos
1972 Buck a kazatel
Mecánica nacional
The Wrath of God
1971 El hacedor de miedo
Espérame en Siberia, vida mía
Muñeca reina
River of Gold (TV film)
Vals sin fin, El
Ya se quién eres (te he estado observando)
Águila descalza, El
Ídolo, El
1970 Emiliano Zapata
Fray Don Juan
Tú, yo, nosotros
Vanessa
1969 Andante
Hermana Trinquete, La
Sam's Song
Vida inútil de Pito Pérez, La
1968 24 horas de placer
Agente 00 Sexy
Antologia del miedo
Puerta y la mujer del carnicero, La
1967 Chica del lunes, La
La mujer de a seis litros
Largo viaje hacia la muerte, Un
Operación Tiburón
Virgenes de la nueva ola, Las
1966 Blue Demon vs. el poder satánico
Caña brava
Escuadrón del pánico, El
Estrategia matrimonio
La fiebre del deseo
Los mediocres
Los tres pecados
1965 Blue Demon: El Demonio Azul
Hombre propone..., El
Zabiják bláznů
1964 Bello amanecer
1963 Una cara para escapar
1961 Juan sin miedo
Yanco
1959 Los hijos ajenos
1958 La odalisca No. 13
Los legionarios
The Last of the Fast Guns
1956 Mi canción eres tú
1953 Quiero vivir
1952 Mujeres sacrificadas
Salón de baile
1950 Curvas peligrosas
Mi querido capitán
Pecado de ser pobre
Perdida
1948 El gallo giro
La bien pagada
Los que volvieron
Los viejos somos así
Revancha
1946 Rancho de mis recuerdos
Vértigo
1945 El monje blanco
Tuya en cuerpo y alma
1942 Las tres viudas de papá
Secreto eterno
1940 Madre a la fuerza
Viviré otra vez
1939 Corazón de niño
1938 Golondrina, La
Un viejo amor
1937 La mujer de nadie
1935 Sor Juana Inés de la Cruz
Tribu

TV seriály

1998 Señora (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
She (S02E10)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
další epizody (13)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1977 Rhinemann Exchange, The (TV seriál)

Dokumentární

1979 México de mis amores

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1965 Viento distante

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace