foto

Noriko Gotó

  • nar. 25.1.1967 (50 let)
    Sukagawa, prefektura Fukušima, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Boku dake ga inai mači
2014 Kamisama no karute 2
Team Batista Final: Kerberos no shôzô
2013 Kijo (TV film)
2011 Hikaru hekiga (TV film)
Ikon ari (TV film)
Kamisama no karute
2010 Tanin no ie (TV film)
2009 Team Batista SP ~Nightingale no Chinmoku~ (TV film)
2008 Hômuresu chûgakusei
2007 アテンションプリーズスペシャル~洋子、ハワイに飛ぶ~
2004 Okusama wa majo SP (TV film)
2003 Lovers' Kiss
2000 9-NINE

TV seriály

2017 Uso no sensó (TV seriál)
2016 Kazoku no katači (TV seriál)
2015 Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2013 Goen Hunter (TV seriál)
Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Toshi Densetsu no Onna (TV seriál)
2011 Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
2008 チーム・バチスタの栄光 (TV seriál)
2007 Erai tokoro ni totsui de shimatta! (TV seriál)
Katagoshi no koibito (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
2005 Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
Okusama wa majo (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
2002 Mai ritoru shefu (TV seriál)
2001 Shitto no Kaori (TV seriál)
2000 Densecu no kjóši (TV seriál)
Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace