foto

David LaChapelle

  • nar. 11.3.1963 (56 let)
    Fairfield, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace)
No Doubt: The Videos 1992-2003 (video kompilace)

Dokumentární

2005 Elton John: The Red Piano (TV film)
Rize
2004 Krumped
2003 Clowns in the Hood (TV film)

Hudební videoklipy

2016 Britney Spears Feat. G-Eazy: Make Me (hudební videoklip)
2007 Jennifer Lopez - Do It Well (hudební videoklip)
2005 Blink 182: Greatest Hits (hudební videoklip)
2004 Britney Spears: Everytime (hudební videoklip)
Gwen Stefani feat. Eve - Rich Girl (hudební videoklip)
2003 Blink 182: Feeling This (hudební videoklip)
Christina Aguilera - Can't Hold Us Down (hudební videoklip)
Christina Aguilera - The Voice Within (hudební videoklip)
Jennifer Lopez - I'm Glad (hudební videoklip)
No Doubt - It's My Life (hudební videoklip)
2002 Christina Aguilera - Dirrty (hudební videoklip)
Elton John - Original Sin (hudební videoklip)
2001 Moby: Play - The DVD (hudební videoklip)
2000 Moby - Natural Blues (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace