foto

Dirk Nel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2016 Kids in Love
Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2014 Nekompromisní trest (TV film)
2011 Foster
2010 Swinging with the Finkels
2002 Teeth
2000 Amatér

TV seriály

2019 Znal jsem Ježíše (TV seriál)
Marcella (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Vera (TV seriál)
Cold River (S09E03)
2018 Nevinný (TV seriál)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
2013 Mayday (TV seriál)
2011 Leonardo (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mesiáš v nalezeneckém útulku (TV film)
Pavučina lží (TV seriál)
2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Domov georgiánské éry (TV seriál)
Neviditelné světy (TV seriál)
2008 American Future, The: A History (TV seriál)
Lidské tělo: Hranice možností (TV seriál)
2007 Climate Change: Britain Under Threat (TV film)
Victoria's Empire (TV seriál)
2005 Bioterror Alert (TV film)
Children of Beslan (TV film)
Most bosenského blues
2004 The Last Roar of the Taiga (TV film)
2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)
Man with an Opera House in His Living Room, The
Někde je líp
2002 Odhalení (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Amatér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky