foto

Bernard Malaka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ligne de mire (TV film)
2012 L'innocent (TV film)
2011 Co kdybychom žili společně?
2008 Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
1993 Brune, La
1984 La terre et le moulin (TV film)

TV seriály

2015 Jezabel (TV seriál)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Un nouveau départ (S01E02)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Menace (S08E11)
2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt houslistky (S21E04)
2011 Platane (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Tous au théâtre! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace