foto

Bettina Tietjen

  • nar. 5.1.1960 (61 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Horst Schlämmer - Isch kandidiere!

TV seriály

2009 Dennis & Jesko (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2018 Happy Birthday, Carlo! (TV film)
2017 Bettina Tietjen - die Talklady im Porträt (TV film)

Host

TV pořady

2018 Der deutsche Michel - Late Night Show mit Michel Abdollahi (TV pořad)
Hand in Hand für Norddeutschland - Der große NDR Spendenabend (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Am laufenden Band (TV pořad)
2009 Und es schmeckt doch!? (TV pořad) - mod.
2008 Mein Nachmittag (TV pořad)
2007 Lachen mit Heinz Erhardt (TV pořad) - mod.
2006 Best of Kölner Treff (TV pořad)
2003 Das 80er Jahre Quiz (TV pořad) - mod.
2000 Wer hat's gesehen? (TV pořad) - mod.
1999 TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
Tietjen und Bommes (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky