foto

Lucas Tavernier

  • nar. 27.12.1971 (47 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La confession
The Exception
2014 Památkáři
2012 Torpédo
2008 Corps perdus (TV film)
2006 Růžový panter

TV seriály

2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
Rox (TV seriál)
2009 Slot Marsepeinstein (TV seriál)
Tort ou à raison, A (TV seriál)
2007 Melting Pot Café (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Halleluja! (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace