foto

Lucas Tavernier

  • nar. 27.12.1971 (49 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 L'Enfant caché
2019 Transit 17
2016 La confession
The Exception
2014 Památkáři
2012 Torpédo
2008 Corps perdus (TV film)
2006 Růžový panter

TV seriály

2019 Dvanáct (TV seriál)
Eliane (E03)
Jednotka 42 (TV seriál)
Chaos (S02E10)
Public Enemy (TV seriál)
Frères et sœurs (S02E01)
2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
Rox (TV seriál)
2010 Melting Pot Café (TV seriál)
Un horrible shopping center (S03E02)
2009 A tort ou à raison (TV seriál)
L'Affaire Gianni - 1ère partie (S01E05)
Slot Marsepeinstein (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Halleluja! (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky