foto

Agnès Sourdillion

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Le général du roi (TV film)
2010 Kdo chce být milován?
2008 La jeune fille et les loups
2007 L'acte inconnu (TV film)
2005 Šedé duše
2004 Bottes, Les (TV film)
2003 Phèdre (TV film)
2001 L'Étape
2000 La Mécanique des femmes
1999 Vie d'un autre, La (TV film)
1997 Les années lycée: Petites (TV film)
1988 La bande des quatre
1987 Pěstuj si pravačku

TV seriály

2013 Les Limiers (TV seriál)
Mauvaise herbe (E04)
Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Deuxième partie (E02)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky