foto

Jean-Pierre Coffe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 C'est bon
2008 Mia a Migo
2006 Trois jeunes filles nues (TV film)
2002 La bataille d'Hernani (TV film)
1995 Lístek lásky (TV film)
1986 Suivez mon regard
Večerní úbor
1985 Sac de noeuds
1984 Swannova láska
1982 T'empęches tout le monde de dormir
1979 Gros câlin
Ils sont grands, ces petits
Úspěšný společník
1978 Clé sur la porte, La
Violette Nozière
1977 Poslední polibek
1976 Les Oeufs brouillés
1972 What a Flash!

TV seriály

2003 Les Thibault (TV seriál)
1998 Farce attaque (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
Sam et Sally (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)

Dokumentární

2001 Ombre et lumière (TV seriál)
1999 Guignols, les dix premières années, Les (TV film)
1987 La marche du siècle (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2011 Zemmour & Naulleau (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
De l'autre côté du miroir (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky