foto

Asher Lenz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Hyena Road
Marvel Superhrdinové - Avengers: Sjednocení! (TV film)
2013 Cottage Country
Marvel Superhrdinové (TV film)
2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2011 Servitude
2010 Justin Time
Made... The Movie (TV film)
2009 Ninjamaica (TV film)
2008 Céline (TV film)
2005 Koma
2004 H2O (TV film)

TV seriály

2019 Corn & Peg (TV seriál)
2015 Inspector Gadget (TV seriál)
2014 Undercover High (TV seriál)
2013 Tábor v Příšeří (TV seriál)
2011 Almost Heroes (TV seriál)
Detentionaire (TV seriál)
2010 Vometáci (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Jimmy Cool (TV seriál)
2008 The Trojan Horse (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Metropia (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
Herec (S03E05)
další epizody (9)
2002 Guinevere Jones (TV seriál)

Dokumentární

2018 United We Fan
2015 The Missing Ingredient
2013 Our Man in Tehran
2009 Prom Night in Mississippi
2004 Tohle je můj sport (TV seriál)

TV pořady

2011 Nápor na nervy (TV pořad)
2008 Howie Do It (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky