Reklama

Reklama

Sue Thomas: Agentka FBI

(seriál)
  • Kanada Sue Thomas: F.B.Eye (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Kanada / USA, (2002–2005), 41 h 36 min (Minutáž: 43–88 min)

Kamera:

Yuri Yakubiw

Hrají:

Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Ted Atherton, Enuka Okuma, Polly Shannon, Kathy Maloney, Amy Price-Francis, Andrew Jackson, Roman Podhora (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Sue Thomas je od malička hluchá. Přesto (a právě proto) se stala agentkou FBI. Při plnění náročných úkolů jí kromě lidských kolegů pomáhá dlouhosrstý retrívr Levi [Lívaj]. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

anderson 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľné prípady federálnych agentov, ktorí ale akoby vypadli z televíznej produkcie rokov 50-tych. Kriminálne zápletky sú bohužiaľ pochované pod nánosom neustáleho dokazovania si všetkých zúčastnených ako im na sebe hrozne záleží. Záplava dojemných citových výlevov podfarbená príšernou hudbou skrátka takmer nekončí. Od odpadu to zachránila sympatická hlavná predstaviteľka a už zmienené nápadité prípady. (7.6.2004) ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Sue a jej tím boli mojou prvou poctivo sledovanou kriminálkou. Možno aj z tohto dôvodu nedám na nich dopustiť. Iste, čím som staršia, tým viac ma irituje ten všadeprítomný americký nacionalizmus, ale odhliadnuc od toho (koniec koncov, čo čakať od seriálu mapujúceho život americkej FBI ?) ide naozaj o nadštandardne dobrý a citlivý seriál, ktorý zaujme oboma svojimi líniami : kriminálnou i ľudskou (súčasťou každého prípadu je i šprtanie sa v živote hlavných hrdinov, nakoľko sa tu pracovný život často prelína s tým súkromným). Snáď jedinou väčšou muchou pre mňa ostáva citeľná nenávisť k všetkému muslimskému a pričastné odvolávanie sa na 11. september ... To je vlastne i dôvod, prečo som dlho váhala nad piatou hviezdičkou ... ()

Reklama

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, tipujete správně, osudy drsných naftalínových agentek FBI jak vystřižených z módních časopisů, se stylingem dle posledního trendu, zvládajících umě pět svět.jazyků, na vysokých podpatkách ovládajících pět druhů bojového umění skolících každého nepřítele, střílejích jako mistr sportu, přirozeně oduševnělých, mne nikdy nebraly, o to víc, že podobné slátaniny se často objevují v us-seriálech na TV Nova a Prima. P.S.: nejsem antifeminsta... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Příjemná detektivka na všední odpoledne na Nově. Sue je docela sympaťačka a fandí se jí snadno, když se k tomu navíc připočte její handicap, tak není co řešit. Nakouknutí do světa neslyšících je takové nenásilné. Případy nejsou sice nic extra, ale řešení je díky znakovce o něco zajímavější. Navíc herečka je mi sympatická i za jiné role (Heroes). Americká detektivní produkce umí být i o dost horší.. ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Můžete tvrdit, že je tento seriál příliš patetický. A vskutku se v každém dílu objeví něco, co útočí na city. Ale zároveň je to pohodový příběh podle pravdy, který vzbuzuje obdiv. Ač herečka není úplně hluchá, hraje velmi věrohodně a znakovku ovládá velmi plynně. F.B.I. je přeidealizované, ale komu to může vadit? Něco takového neuškodí a ještě skvěle pobaví. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka hlavní role Deanne Bray je stejně jako její postava, inspirována skutečnou detektivkou, od narození neslyšící. (korbitch22)

Reklama

Reklama