foto

Wilhelm Zeno Diemer

  • nar. 16.12.1902
    Mnichov, Bayern, Německá říše
  • zem. 7.6.1978 (75 let)
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Tatort - Abendstern (TV film)
Tatort - Augenzeuge (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1971 Provisorische Leben, Das (TV film)
1969 Alte Kameraden (TV film)
1968 Der deutsche Meister
1966 Zehn Prozent (TV film)
1963 Antonius und Cleopatra (TV film)

TV seriály

1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Fernfahrer (TV seriál)
Schwäbische Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky