foto

Herbert Lichtenfeld

  • nar. 6.6.1927
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 11.12.2001 (74 let)
    Hamburk, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Tatort - Schweinegeld (TV film)
2000 Jugendsünde (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1993 Im Teufelskreis (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
Himmelsschlüssel
1988 In guten Händen
1987 Landarzt, Der (TV film)
1985 Anruf genügt (TV film)
Mord im Spiel (TV film)
1984 Das Traumschiff - Der Heiratsschwindler/Frau Schliemann und das Abenteuer/Der Kinderfeind (TV film)
Tatort - Geburtstagsgrüße (TV film)
1983 Das Traumschiff - Das Kleid/Der Simulant/Kilimandscharo (TV film)
Das Traumschiff - Herz ist Trumpf/Sängerin und Zauberer/Bordbekanntschaften (TV film)
1982 Stunde des Löwen, Die (TV film)
Tatort - Kindergeld (TV film)
Wasser für die Blumen (TV film)
1981 Landluft (TV film)
Tatort - Beweisaufnahme (TV film)
1980 Tatort - Streifschuß (TV film)
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
Tatort - Lockruf (TV film)
1977 Tatort - Reifezeugnis (TV film)
Tatort - Spätlese (TV film)
1976 Tatort - Abendstern (TV film)
Tatort - Zwei Flugkarten nach Rio (TV film)
1975 Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)
Tatort - Kurzschluß (TV film)
Tatort - Tod eines Einbrechers (TV film)
1974 Tatort - Eine todsichere Sache (TV film)
Tatort - Nachtfrost (TV film)
1973 Tatort - Jagdrevier (TV film)
1972 Tatort - Strandgut (TV film)
1971 Tatort - Blechschaden (TV film)
1960 Bells Are Ringing

TV seriály

1995 Vater wider Willen (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Rivalen (S03E20)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Freundin (S02E15)
Der Optimist (S02E14)
Die Erbschaft (S02E13)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Besuch aus Kanada (S02E07)
Die Reise nach Amerika (2) (S02E02)
Die Reise nach Amerika (1) (S02E01)
další epizody (4)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (11)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Vaterschaft (S01E12)
Die Mutprobe (S01E11)
další epizody (13)
Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1977 Aus dem Logbuch der Peter Petersen (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1966 Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace