foto

Pierre Bellemare

  • nar. 21.10.1929
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Île de France, Francie
  • zem. 26.5.2018 (88 let)
    Suresnes, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zbohatlíci
2007 Trois contes merveilleux (TV film)
2006 Trois jeunes filles nues (TV film)
2000 Le battement d'ailes du papillon
1998 Enfants de Coluche! (TV film)
1996 Tři životy a jen jedna smrt
1964 Honba za kytarami
1959 Match contre la mort

TV seriály

2012 Signé Mireille Dumas (TV seriál)
2011 Sosie! Or Not sosie? (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Farce attaque (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)
1977 De mémoire d'homme (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

2019 Delphine et Carole, insoumuses (TV film) - a.z.
2001 + Clair (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2008 L'objet du scandale (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
La télé de Sébastien (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2004 Coucou c'est nous, dix ans déjà! (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky