foto

Dieter Hufschmidt

  • nar. 1935
    Mülheim an der Ruhr, Nordrhein-Westfalen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Der Kapitän - Das Geheimnis der Viking (TV film)
Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
1998 Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
1997 Der Kapitän - Die letzte Fahrt der MS Cartagena (TV film)
Der Kapitän - Zwischen den Fronten (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Akt na slunci (TV film)
1992 Tatort - Experiment (TV film)
1986 Was zu beweisen war (TV film)
1983 Kinder unseres Volkes (TV film)
1981 Flucht aus London (TV film)
1979 Nathan, der Weise (TV film)
1978 Kleine bunte Freudenspender (TV film)
1977 Tatort - Wer andern eine Grube gräbt (TV film)
1976 Ketten (TV film)
1972 Letzte Paradies, Das (TV film)
Tod im Studio
1967 Anneliese ruft Krokodil (TV film)
1965 Ein Ausgangstag (TV film)
1964 Ein Engel namens Schmitt (TV film)
1962 Flitterwochen (TV film)

TV seriály

2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace