foto

Soo Ji

  • nar. 30.3.1993 (27 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Geulloridei
2013 Hangongjoo
2008 Biseuti boiseu

TV seriály

2020 Amanja (TV seriál)
2019 Moje první láska (TV seriál)
První první lásky (S02E08)
Podívej, jak na něj kouká (S02E07)
Jenom já (S02E06)
další epizody (16)
알게 뭐야 (TV seriál)
2018 Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (10)
2017 Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Pantaseutik (TV seriál)
Peiji teoneo (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Balchighage gogo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2014 Sarang joopasoo 37.2 (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
Paemilli (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Kkonminam beuromaenseu (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)