foto

Philip Bourneuf

  • nar. 7.1.1908
    Somerville, Massachusetts, USA
  • zem. 23.3.1979 (71 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Babe (TV film)
1972 Man, The (TV film)
Pete a Tillie
1971 The Last Child (TV film)
1970 Lassie: Peace Is Our Profession (TV film)
Molly Maguires
The Andersonville Trial (TV film)
1969 Tichá dohoda
1968 Istanbul Express (TV film)
1966 Chamber of Horrors
1962 Hemingway's Adventures of a Young Man
1956 Beyond a Reasonable Doubt
Everything But the Truth
Taming of the Shrew, The (TV film)
1952 Thunder in the East
1951 Velká noc
1948 Johanka z Arcu
1944 Salute to France
Winged Victory

TV seriály

1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Search (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
True Story (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Out There (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
1949 Front Row Center (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace