foto

Jo Betzing

  • nar. 16.9.1930 (89 let)
    Linz am Rhein, Nordrhein-Westfalen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Freche Mädchen
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
1998 Na tenkém ledě (TV film)
Tatort - Bildersturm (TV film)
1992 German Fried Movie

TV seriály

2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky