foto

Maria Bill

  • nar. 15.11.1948 (71 let)
    Trogen, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aus dem Archiv: Heinz Marecek (TV film)
2014 Schnell ermittelt - Erinnern (TV film)
2012 In Memoriam Ludwig Hirsch (TV film)
2006 Slumming
2005 Ainoa
2004 Dreigroschenoper, Die (TV film)
2000 Jedermann (TV film)
1997 Crazy Moon (TV film)
1995 Das zehnte Jahr
1992 Averills Ankommen
Geheimnis, Das
1982 Kottan ermittelt - Entführung (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Die Weltmaschine (TV film)
Kottan ermittelt - Die Beförderung (TV film)
1980 Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)

TV seriály

2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Poslední seance (E01)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Hra skončila (E05)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Wie wär's heut mit Revue? (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)

Dokumentární

2013 Orte der Kindheit (TV seriál)
2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.

Koncert

1986 Opus und Freunde (koncert)
1984 Austro Hit Gala (koncert)

Divadelní záznam

1972 Fegefeuer in Ingolstadt (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky