foto

Ray Colcord

  • nar. 24.12.1949
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 5.2.2016 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Bucky and the Squirrels
2010 Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
2007 Nesmrtelná Mary
2001 Tail Sting
Untitled Sisqo Project (TV film)
2000 Královská garda
1998 Ve stínu sekvojí
1996 Amityville: Dollhouse
Kolik váží duše (TV film)
Novinová četa
Wish Upon a Star
1994 Black Sheep (TV film)
1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)
Lůžkový vlak hrůzy
1983 Devonsville Terror, The
Paragon of Comedy, The (TV film)
1982 Off Your Rocker (TV film)

TV seriály

2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2003 Lost at Home (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
1998 Style and Substance (TV seriál)
1997 Hiller and Diller (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
1993 Almost Home (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
1992 Scorch (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Wesayso ví nejlíp (S02E24)
Šéf party (S02E23)
Slave to Fashion (S02E22)
další epizody (11)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Jak to myslel předák Harrys (S02E13)
Den ledniček (S02E12)
Pomíchaná vajíčka (S02E11)
další epizody (17)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Singer & Sons (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Golfová společnost (S02E06)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Live-In (TV seriál)
1988 Trial and Error (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
Sweet Surrender (TV seriál)
Women in Prison (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)
1982 Evening at the Improv, An (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)
1990 27 divů světa (TV seriál)

TV pořady

2000 Big Brother (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace