foto

Matthias Opdenhövel

  • nar. 25.8.1970 (48 let)
    Detmold, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gefällt Mir
2000 Doppelpass

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

TV pořady

2017 Big Bounce - Die Trampolin Show (TV pořad) - mod.
Die Promi-Darts-WM 2017 (TV pořad)
2016 Rate mal, wie alt ich bin (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
Gottschalk Live (TV pořad)
2009 Schlag den Star (TV pořad)
WipeOut - Heul nicht, lauf! (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace