foto

Wojciech Mrówczyński

  • nar. 21.5.1976 (44 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Pan T.
2014 Paní ze školky
Sblížení
2012 Štvanice
2009 Kočičky
2008 Usínání
2007 U Pana Boga w ogródku
2006 Kto nigdy nie żył...
2005 Kochankowie roku tygrysa
2004 Šrámy
2003 Polisz kicz projekt
2001 Gulczas, a jak myślisz?

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Przeszłość cię dopadnie... (E13)
Zniknięcie starszej pani (E12)
Dwa razy śmierć (E11)
další epizody (9)
Chyłka - Rewizja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Motyw (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
Echo serca (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
Motyw (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (7)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (8)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
W rytmie serca (TV seriál)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
Skarby Kazimierza (S01E10)
další epizody (12)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Strażacy (TV seriál)
Adrenalina (S02E07)
Życie na kredyt (S02E02)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Komitet rodzicielski (E12)
Klub śpiących matek (E09)
Apetyt na miłość (E07)
další epizody (6)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Singielka (TV seriál)
Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 10 (S07E10)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (6)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 11 (S06E11)
Episode 9 (S06E09)
další epizody (13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 11 (S04E11)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (13)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Amok (S01E12)
Śmierć w parku (S01E11)
Zaginione starsze panie (S01E10)
další epizody (7)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (15)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
2008 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 5 (S02E05)
Episode 1 (S02E01)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (30)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky