foto

Win Phelps

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Appearances (TV film)

TV seriály

1995 The Client (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Červené muzeum (S02E10)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Symbióza (S01E21)
1987 Hooperman (TV seriál)
Once a Hero (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace