foto

Wolf Haas

  • nar. 14.12.1960 (58 let)
    Maria Alm, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Věčný život
2009 Drtič kostí
2004 Silentium
2000 Přijď, sladká smrti

TV seriály

2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Věčný život - kniha
2009 Drtič kostí - kniha
2000 Přijď, sladká smrti - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2015 Věčný život
2004 Silentium

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
2003 Druckfrisch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky