foto

Hans Magnus Enzensberger

  • nar. 11.11.1929 (91 let)
    Kaufbeuren, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Esterhazy
1999 Requiem für eine romantische Frau
1957 Jonas

Dokumentární

2008 Nachrichten aus der ideologischen Antike. Marx – Eisenstein – Das Kapital

TV pořady

2003 Druckfrisch (TV pořad)
1968 Lieder-liches (TV pořad)
1967 NET Opera Theater (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1970 Unbezähmbare Leni Peickert, Die (TV film)

Dokumentární

2014 Ein Tag im Leben von Hans Magnus Enzensberger (TV film)
2006 Musik im Fahrtwind - Joachim Kaiser (TV film)
2001 Mein Leben (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2003 Druckfrisch (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky