foto

Ernst-Marcus Thomas

  • nar. 23.3.1973 (45 let)
    Delmenhorst, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špión, který mi dal kopačky

TV seriály

1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

Dokumentární

2002 OLI's Wilde Welt (TV seriál)

TV pořady

2003 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1998 ARD-Buffet (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace