Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

malylada 

všechny recenze uživatele

Dvě trhlé ženské, které se dostanou do vysoké špionské hry a s řadou náhod jim to docela jde. Prdlá komedie, která střídá slabší momenty s těmi lepšími. S přepáleností se dalo počítat, ale překvapí solidní akce a to jsem opravdu nečekal. Na víc než průměr se to nezmůže, neboť McKinnon je opravdu na přes držku.......5/10 ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, které předávám čestnou cenu za nejotravnějšího sidekicka za posledních několik let. Zlatej Jar Jar Binks. The Spy Who Dumped Me (neplést si s filmem The Spy Who Shagged Me (Špion, který mě vojel), to je jiná psina), do sebe kombinuje prvky akce, špionáže a komedie, přičemž v jedné z nich docela dost dobře exceluje, zatímco ve zbývajících dvou je na prd. Po stránce komediální je to zoufalství. Přehršle trapných fórů, kterým kraluje zejména nejlepší kámoška hlavní hrdinky, která připomíná extrémně afektovaného studenta činoherního herectví na DAMU. (Jeden z hlavních důvodů, proč si tam nikdy nepodám přihlášku.) Film ale opravdu velice překvapil svými akčními sekvencemi, které jsou popravdě na dost slušné úrovni. Ať už se jednalo o bitky či honičky, člověk má opravdu chvilku pocit, jako by se díval na nějakého Jasona Bourna nebo Mission:Impossoble. Kdyby film tolik netajtrdlíkoval, možná bych přidal i hvězdičku navíc. Plus kdyby nechal oddělat tu příšernou kámošku, možná bych mu i fláknul Dokonalých 5*. Takhle se ale jedná o celkem zábavný snímek, který se však člověku během pár dní naprosto vykouří z hlavy. Průměrné 3* P.S. Mínusové body za to, že film označil písničku "Mmm Mmm Mmm Mmm" od Crash Test Dummies za nehorší všech dob! 😠 ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Akční/komedie s Milou Kunis... to děvče musí být masochistka (nebo knihovnice). Každopádně nebylo to tak zlé. Tvůrci si očividně dělali legraci sami ze sebe, z těch okolo a i všech ostatních, zkrátka dostanete oddechovku plnou dobře natočených akčních scén (což příjemně potěší) plus pár už trapnějších chvilek s Kate McKinnon jako DPH. Kdo ji tu ale kritizujete, tak si prosím uvědomte, že to měla ve scénáři, takže jí nic jiného nezbylo. Na rozdíl od McKinnon si ale velkou pochvalu zaslouží ona mladinká assasínka (a taky to měla ve scénáři, to máte holt těžké). ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Může to být u nezkušeností paní režisérky / scénáristky, ale po celkem slušným úvodu to upadne do jakési letargie a nehne se to dál, co hůř, přestane to být sranda. M. Kunis se snaží, resp. hraje naprosto přirozeně, zatímco její parťačka K. McKinnon je přímo tragická, nevtipná, trapná a přehrávající. Chvílema přitlačit na pilu je potřeba, ale tlačit tak, až ten stroj zavaříte, to se nevyplatí. Takže vlastně jediným světlým momentem je velice slušná akce, která ale časem z filmu vyprchává, a potom odkazy na ČR včetně několika scén z Prahy. Toť vše, nic víc, nic míň. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Skoro dvě hodiny (a je to sakra hodně) ze špiónského světa, zajímaví záporáci a děsivé záporačky a do toho dvě trubky. Jedna právě dostala kopačky přes textovku, ovšem nemá příležitost to svému (ex)milému pořádně vytmavit, protože jí někdo rozstřílí byt i s ním. Tady jde o kejhák, proto i s kámoškou vyráží na evropský trip plný nebezpečí. Včetně pražské zastávky. Nejde o sofistikovanost děje, jde o to, jak si to celé sedne a kolik humoru tvůrci nasypou na diváka, protože u natáčení se evidentně zúčastnění bavili dost. A tady vidím hlavní kámen úrazu. Za břicho jsem se totiž skutečně nepopadal. Na to, že tvůrci točili eRkovou zábavu, se mohli a měli odvázat víc. Což (a velmi příjemně) platí u akce, která je nápaditá a vcelku velkolepá. Třeba přestřelkorvačka v kavárně a následná honička v ulicích města jsou velmi vydařené. A drsné. Mila Kunis má kouzelný kukadla a komedie jí jdou. O onom supertalentu Kate McKinnon stále krapet pochybuju. Nejednou svými exhibicemi šlape vedle a divák se kvůli ní cítí i trapně. Ústí nad Labem nebo Boty proti lásce potěší. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama