foto

Farshid Rokey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Office Song
2015 A.K.A Nadia
Rise of the Footsoldier Part II
2013 Povolení k pobytu

TV seriály

2015 Cuffs (TV seriál)
Tyran (TV seriál)
Synové (S02E04)
Víra (S02E03)
2014 Our Girl (TV seriál)
Love (S01E04)
2013 Family Tree (TV seriál)
The Spa (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Trial: A Murder in the Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky