foto

Daryl Bennett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Lost Solace
The Bleeding Edge
2006 Broken House
Smrtící zásnuby (TV film)
The Entrance
2004 Luxusní nabídka
Návnada
2003 Little Brother of War
2002 Mu Sa Do
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
Pán kouzel - Ďáblův kámen
2000 Nebezpečná přitažlivost
1999 The Darklings (TV film)
1998 Velký chlupáč (TV film)
Zacharia Farted
1997 Death Games
Ronnie & Julie (TV film)
1995 Once in a Blue Moon

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Stereo (E08)
In My Feelings (E07)
Black & Blue (E06)
další epizody (8)
2001 Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Neuroskop (S07E14)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Because I Love You (E22)
Mended Fences (E21)
Falling Up (E20)
další epizody (22)
1999 Walking After Midnight (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)

Dokumentární

2020 Bisping
2019 The Bailey Experience
2018 I Am MLK Jr.
2017 In the Spirit of Reconciliation
2016 The Connected Universe
2014 Člověk na prodej
2013 Exhibition, The
Nash

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Entrance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky