Reklama

Reklama

Policejní akademie

(seriál)
  • USA Police Academy: The Series (více)
všechny plakáty
USA, (1997–1998), 19 h 19 min (Minutáž: 44–59 min)

Tvůrci:

Paul Maslansky

Kamera:

Manfred Guthe

Hrají:

Matt Borlenghi, Rod Crawford, Toby Proctor, Jeremiah Birkett, Heather Campbell, Christine Gonzales, Tony Longo, P.J. Ochlan, Joe Flaherty, Michael Winslow (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Naozaj netradičná forma boja proti zločinu: Skúste zločincov rozosmiať a potom ich zatknúť. Áno, možno práve tak sa dá charakterizovať výbava čerstvých kadetov, ašpirantov na prácu, ktorá všade vo svete vzbudzuje úsmev na tvári. Len málokto si pri pomyslení na mužov v uniformách nespomenie na niektorý z vtipov, ktorý tak sarkasticky komentuje ich schopnosť pokaziť všetko, do čoho sa pustia. Ale na druhej strane, úsmev odzbrojuje a na top ešte zločinci neprišli, pretože povedzme si pravdu, časokrát toho majú v hlave menej, ako naši hrdinovia. Ale aj chaos sa dá skrotiť. Chce to iba skúsenosti a disciplínu. Všetko ostatné je otázka času... Seriál Police Academy nadväzuje na megaúspešnú sériu celovečerných bláznivých komédii s rovnomenným názvom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jako sice všechno, na co se v tomhle filmu podívám, je nedotažené, nepropracované nebo prostě úplně špatně, ale na druhou stranu, tenhle film nebyl natáčen kvůli napínavému ději nebo dobré pointě nebo podobně. Je natáčen jen kvůli hlodům a vtipům z amerického prostředí-btw. to se jim taky nepovedlo :D . Ale zkrátka musím uznat, že při prvním shlédnutí jsem se občas i zasmál. Aneb připomíná mi to nemlich stejně špatně hodnocený Kameňák. Opět, kultovka jak brno, ovšem naprosto nedotažená, bez děje.. Ale to je kapitola sama pro sebe.. ()

bax odpad!

všechny recenze uživatele

Zaradenie tohto neviemčoho ako "Komédia / Krimi" mi príde ako silný sarkazmus. Vtipnosť tomuto dielku žalostne chýba a žije len z mena kedysi slávnej série, ktorá však klesla ku dnu zabudnutia po treťom diely. Winslow sa síce snažil sem tam navodiť atmosféru tej pravej policajnej akadémie, ako ju poznáme, ale vidno, že už aj on z toho asi dávno vyrástol. Škoda peňazí na výrobu tohto seriálu, ktoré sa radšej mohli využiť plnohodnotnejšie.... ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Je to dávno, takže už si pamatuju jen ta černobílá dvojčata a pak to, že to bylo celkově strašné. Když to vezmu, tak Policejní akademii se při tolika dílech povedla jedna "zajímavá" věc - každý další film byl o něco horší než ten předchozí, žádné výkyvy. A tenhle seriál to dorazil definitivně (podstatně lepší byl ten starší kreslený, nevím, jestli u nás někdy šel, pamatuju si ho jen z dětství z německého satelitu). ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Wauw, veľmi slabé...slabulinké a až z veľmi veľkej diaľky a z obrovskou dávkou tolerancie troška pripomínajúce podstatu, z ktorej pochádza. Primitívny a detský humor v prostredí samých imbecilných indivíduí , bez štipky nápadu a originality je iba ďalším pokusom amíkov žmýkať úspešný materiál až do vyčerpania. Jedna hviezdička aj to skôr z úcty k filmovému predchodcovi. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Jen proto že má nějaký počin stejné jméno, ještě to neznamená, že to bude úspěch. Tohle je upřímně řečeno takový levný odvar původních filmů s postavami více méně kopírujícími také ty původní a výsledek je také poměrně laciný. Vlastně hodně laciný. Ale jo pár dobrých vtípků tam bylo. Ale opravdu jen pár. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama