foto

Géraldine Loup

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paul Sanchez est revenu !
2016 Meurtres à La Ciotat (TV film)
2015 J'ai épousé un inconnu (TV film)
2014 Fiston
2012 La Victoire au bout du bâton (TV film)
2011 Hledání Simona
2010 Dávný zločin (TV film)
Mon père, Francis le Belge (TV film)
2008 11,43
2006 Aller-retour dans la journée (TV film)

TV seriály

2019 La Stagiaire (TV seriál)
Clairvoyance (S04E08)
La Fille à vélo (S04E07)
Lauriers roses et pensées jaunes (S04E06)
další epizody (8)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Un cœur en or (S03E08)
Liberté provisoire (S03E07)
Bulle d'air (S03E06)
další epizody (8)
Caïn (TV seriál)
Jardin secret (S06E03)
2017 La Stagiaire (TV seriál)
Pointes de sang (S02E06)
Une histoire d'amour (S02E05)
Cuisine pour tous (S02E04)
další epizody (6)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
Résidence surveillée (S01E06)
Pas de vagues (S01E05)
Emanations (S01E04)
další epizody (6)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Štvanice (S01E03)
2013 Enquêtes réservées (TV seriál)
Dose létale (S06E04)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky