foto

Leila Basen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Hodnej polda, zlej polda
2001 Tales from the Neverending Story: The Beginning (TV film)
1999 Dámské předpokoje
1982 Killing 'em Softly
1981 Vražda na přání

TV seriály

2014 Strange Empire (TV seriál)
How Far Is Heaven (E08)
Electricity (E06)
The Whiskey Trader (E04)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2003 Mental Block (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
2001 Blackfly (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Emily of New Moon (TV seriál)
1997 Riverdale (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Tug Of War (S04E01)
1992 Odyssea (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Max Glick (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky