Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Bastian, jemuž po nehodě umírá matka, se jen těžko sžívá s otcem, který od rodiny před časem odešel. Jednoho dne však narazí na zvláštní obchůdek se starými knihami a ještě zvláštnějším knihovníkem, který mu daruje velmi podivnou knihu. Od této chvíle nejraději Bastian utíká před nevlídnou skutečností ke knize a ke snění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Tam, kde jednička nadchla efekty, se o sedmnáct let mladší seriál snaží o to samé. Samozřejmě extrémně neúspěšně. To, že rozpitvává hodinu a půl dlouhý příběh na !šest! hodin je ale asi ta nejhorší věc. Kdyby se to nejmenovalo Nekonečný příběh, tak by to možná za jednu dvě hvězdičky bylo. Takhle je to jasná volba. 5% ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ani filmy Nekonečného příběhu mě příliš neoslovily, oproti většině komentátorů nemám potřebu se vztekat nad údajným znesvěcením původní předlohy. Zas až takový odpad to není, znám stovky daleko horších vymýváren mozků s mnohem vyššími hodnoceními. Tenhle seriál, když už nic jiného, alespoň působil celkem neškodně, i když je fakt, že to neustálé skákání z reálného světa do fiktivního mě neskutečně iritovalo (nesnesu to v žádných filmech / seriálech). Dal bych 1 *, ovšem jedna z vedlejších postav posledních dílů se dost podobala Lídě M. ze Strání, mé dávné školní lásce, už jen za to musím přidat jednu * navíc.:-) 30% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepotrebujem, aby ma niekto viedol za ručičku,“ prehlási jedna z tucta nesympatických postáv tohto seriálu, no minimálne tvorcov niekto za ruku držať mal, aby sa na to, čo splodili, dalo pozerať. Poviem to takto – Xena je oproti tejto... veci... dosť dobrý seriál. Keď prišiel v roku 1984 NEKONEČNÝ PRÍBEH Wolfganga Petersena, bol to hit. Bohužiaľ, pribudli dve slabé pokračovania (1989 a 1994) a nakoniec to vyvrcholilo týmto mizerným (a mizivým) seriálom (ktorý našťastie skrachoval po jednej trápnej sérii). Je to hrozné. Afektované herecké výkony, už na prvý pohľad škaredá výprava, trápne masky, smiešne kostýmy, príbeh stojí za... Škoda reči. Toto je proste zlé. Veľmi zlé. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů to tu polovina hodnotitelů vůbec neviděla a hodnotí stejně jako nekoukatelný třetí díl. Já si pamatuji, že jsem to kdysi sledoval jako televizní novinku a moc mě to bavilo. Je samozřejmě na pováženou, že o skoro dvacet let starší předloha (film) má mnohem hezčí vizuál bez jakéhokoli CGI, ale mezi nejhorší seriály nemá co dělat. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Určitě nemám pocit, že by to byl nejhorší seriál všech seriálů, ale Endem inspirovaný kanadský projekt, který má své místo v televizi pro čerstvé teeny. Tales from the Neverending Story tu jsou pro diváky takových show jako Are you afraid of the Dark? nebo obecně pro čtenáře R. L. Stinea čili v momentě, kdy odrostete, jdete zase o dům dál a žádné drama se nekoná. Ostatní by mohli docenit, že děj slavného filmu tu zabírá jen prvních 6 dílů a další epizody jsou o to zajímavější. Hodně prostoru tu má čarodějnice z druhé poloviny knihy Xayide. A finále je pak logicky plné překvapení. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama