Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Bastian, jemuž po nehodě umírá matka, se jen těžko sžívá s otcem, který od rodiny před časem odešel. Jednoho dne však narazí na zvláštní obchůdek se starými knihami a ještě zvláštnějším knihovníkem, který mu daruje velmi podivnou knihu. Od této chvíle nejraději Bastian utíká před nevlídnou skutečností ke knize a ke snění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Yambo odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film byl tak blbej až místy bavil (při čtení :) Nejvíc pobavilo jak frajer z říše fantazie neumí jíst ve skutečném světě zmrzlinu ale vzápětí chytne skateboard a začne si to drandit jako největší borec. Zajímavé bylo i sledování "vyvoleného" bastiana, jehož postava neměla v podstatě žádný účel. Neudělal nic. Nic se kolem něho nedělo a kdyby tam nebyl, vlastně by se nic nestalo. - sleduju že to je asi seriál, potom jsem to asi neviděl celé, ale asi jen nějakou finálovou hodinu, nebo nějaký pseudosestřih do filmové podoby. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý, pôvodný film "Neverending Story" z roku 1984 je kultový snímok v oblasti fantasy tvorby. Pokračovanie z roku 1989, "Neverending Story 2", za svojim predchodcom značne zaostáva, ale ešte sa na to dalo pozerať. Tretia časť, "Neverending Story 3", natočená v roku 1994 je veľká bieda, úbohosť. No a kanadský televízny seriál "Tales from the Neverending Story", ktorý bol vyprodukovaný v roku 2001, už dopadol na úplne dno. Z "Nekonečného príbehu" sa stal odpad! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysoce levná záležitost,která nemá s původním příběhem nic společného,jde především o seriál pro děti,takže na dramatické scény můžete zapomenout...ale cestování po říši fantazie mě docela bavilo a ta odlehčená atmosféra taky sem tam bodla,ono je občas taky dobře když furt neřvu jako u prvního dílu :-) ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ani filmy Nekonečného příběhu mě příliš neoslovily, oproti většině komentátorů nemám potřebu se vztekat nad údajným znesvěcením původní předlohy. Zas až takový odpad to není, znám stovky daleko horších vymýváren mozků s mnohem vyššími hodnoceními. Tenhle seriál, když už nic jiného, alespoň působil celkem neškodně, i když je fakt, že to neustálé skákání z reálného světa do fiktivního mě neskutečně iritovalo (nesnesu to v žádných filmech / seriálech). Dal bych 1 *, ovšem jedna z vedlejších postav posledních dílů se dost podobala Lídě M. ze Strání, mé dávné školní lásce, už jen za to musím přidat jednu * navíc.:-) 30% ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Atrey, který se tváří, že tam hrát nechce, Dětská císařovna tvrdě frčící na perníku, Bastián dement, pitvořící se Xayde, Gmork jako tlustej trpaslík. scénář znásilňující knihu i filmy, který si půjčil pouze jména hrdinů, ale i míst a předmětů a náhodně je nasral do šesti hodin utrpení. Jo! Viděl jsem to celý, tak mám právo hodnotit. Konec dává napovědět, e se čekalo pokračování, ale právem bylo zatraceno. Tenhle příběh skončil! Game over a fuck you! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama