foto

Paul Murphy

  • nar. 1954
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Under the Lighthouse Dancing
1995 Power Rangers: Film
Tunnel Vision
1994 Dallas Doll
1993 Uloupené děti (TV film)
1992 Dobrý boj (TV film)
Láska může zabíjet (TV film)
Those Secrets (TV film)
1991 Advokát chudých (TV film)
Modrá poušť
Mrtvá ve vodě (TV film)
1990 Láska v Seattlu (TV film)
1989 Heroes, The (TV film)
1988 Outback Bound (TV film)
Smaragdové město
1986 Letní kino
1985 Nebe - peklo - ráj

TV seriály

1987 Harp in the South, The (TV seriál)
Poor Man's Orange (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace